Vad jobbar du med?
Jag jobbar som säljare på Akademibokhandeln Nova i Lund. Jag jobbar också som expocoach. Jag är dessutom aspirant för att bli butikschef. 

Hur länge har du jobbat hos oss?
Jag började praoa på Bokman (som sedan blev Akademibokhandeln) i Helsingborg 2001. Sen kombinerade jag studier med extrajobb och vikariat tills jag blev fast anställd 2009 på Akademibokhandeln Entré i Malmö 2009. Efter att Entré stängde jobbade jag dels på Södertull och sen fem år på Mobilia innan jag hamnade på Nova i Lund. Här har jag jobbat sedan i maj i år. 

Vad är det bästa med ditt jobb?
Det överlägset bästa med mitt jobb är att det händer nya saker hela tiden, variationen av arbetsuppgifter och att få jobba med böcker så klart! Eftersom jag är expocoach är jag ute och besöker andra butiker titt som tätt. Att varje dag få prata med kunder om böcker, packa upp sprillans nya varor, organisera och planera, allt detta är jätteroligt!  

Vilket värdeord tycker du speglar dina dagar mest/bäst och varför?
Tillsammans! Jag tycker det är inspirerande och energigivande att varje dag få möta en hel massa olika kunder tillsammans med mina kollegor. Man tar hjälp av varandra för att lösa kundernas problem eller svara på deras frågor. Vi, tillsammans, driver butiken och sporrar varandra för att göra ett så bra jobb som möjligt. Även när jag jobbar som expocoach är det fantastiskt att jobba tillsammans med medarbetarna på servicekontoret eller träffa andra härliga team ute i butikerna som man kan lära sig nya saker av. 

Ditt bästa boktips?
Mitt absoluta bästa boktips har äntligen kommit i nytryck på svenska. Det är klassikern Illusionisten av John Fowles. Den påminner lite om Den hemliga historien. Den handlar om en ung brittisk man som åker till en het, soldränkt grekisk ö där han blir indragen i någon typ av dekadent rollspel med historiska förtecken. Ljuvlig läsning! 

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor