Vad jobbar du med?
Jag jobbar som Operativ Inköpare. Främst med Bokus och Akademibokhandeln.se, men hjälper även till på butikssidan ibland.

Hur länge har du jobbat hos oss?
Jag började på Bokhandelsgruppen i maj 2019, så lite drygt ett år.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Som operativ inköpare ser man till att vi kan leverera kundernas böcker så snabbt som möjligt. På så sätt är man en stor del av kundens upplevelse av företaget och kan bidra till att kunderna får en så positiv köpupplevelse som möjligt. Man fungerar på många sätt som en länk mellan boken och kunden – det tycker jag är kul! Ingen dag är den andra lik, och man får hela tiden vara kreativ och hitta lösningar på allt från små till stora utmaningar som dyker upp.

Vilket av våra värdeord tycker du speglar dina dagar mest/bäst och varför?
Jag tycker att Kunden speglar mina dagar mest, då det man gör ständigt utgår från kundens bästa. Även Tillsammans märks av tydligt varje dag då vi är ett team som alltid hjälps åt och vill underlätta för varandra.

Ditt bästa boktips?
Oj vad svårt! Som ett troget Harry Potter-fan kan jag inte få denna frågan utan att nämna hela den serien. Men om jag för en gång skull ska tipsa om något annat får det nog bli Douglas Adams ”En liftares guide till galaxen”. Sci-fi med glimten i ögat – precis som jag gillar det!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor